2024 yılında, Guizhou Eyaletinin temel eğitim ve öğretiminin popüler eğitim ve eğitiminin ilk turu Liupanshui’de yapıldı

4 min read
17-18 Nisan tarihleri ​​arasında, Guizhou eyaletinde temel eğitim ve öğretim sonuçları için ilk popüler ekim eğitimi Liupanshui’de düzenlendi.
Toplantıda, öğretim sonuçlarının geliştirilmesinin, merkezi hükümete, sosyal dikkat ve kamu endişelerine odaklanan eğitim konularına sıkı sıkıya odaklanması ve makro ve mikro arasındaki ilişki ile başa çıkmak için okulun kendi reformlarının ihtiyaçlarını yakından birleştirmesi gerektiğine dikkat çekti. -micro -micro -micro -micro Yenilikle ilişki “büyük ölçekli, küçük, küçük, küçük, küçük, büyük ve küçük, karşılıklı promosyon” olabilir ve Çince’nin yeni yolculuğunda daha güzel bir Guizhou eğitim uygulaması yazabilir – Modernizasyon.
Toplantı, eğitim öğretmenlerinin yoğunlaşmayı ve çok uzakta çalışmayı öğretmesini istedi.Gerçekten ellerinizi yapmak, kalbinizi sakinleştirmek, dikkatlice düşünmek ve kendilerini tam bir coşku ve gayretli bir tarzla öğrenmeye adayın.Obief yönetimi ve disipline uy.Çeşitli kural ve düzenlemelere uymak, düzenlemelere uymak, aktif olarak ilerlemek, öğretmenlere saygı göstermek, sınıf arkadaşlarını birleştirmek, iyi bir çalışma ve yaşam ortamı oluşturmak için birlikte çalışmak ve çalışmalarını sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlayabilmelerini sağlamak gerekir.Birbirinden tarama ve.Kursiyerlerle ve uzmanlarla iletişimi güçlendirmek, öğrenmek ve anlamak, birbirlerinden öğrenmek, birbirlerinden yararlanmak ve bunları birlikte geliştirmek ve iş uygulamasında kullanmak, deneyimi sürekli olarak geliştirmek ve özetlemek ve gelişmiş eğitim kavramlarını oluşturmak Eğitim ve öğretimin kalitesini etkili bir şekilde geliştirin.
Toplantı, zor fırsatları karşılamak için, eğitime katılan öğretmenlerin “tekneyi kırma”, ilgili konuların tartışmasına aktif olarak katılma cesaretine sahip olması gerektiğini vurguladı. Yeni dönem ve eğitimcilerin ruhu ile sürdürülebilir ve sağlıklı gelişimini teşvik ediyor. Öğretim kalitesinin iyileştirilmesi ile, Liangdu’nun çözüm ve bilgeliğine ve Liupanshui ve hatta eyalet ve ülke için bilgeliğe katkıda bulunur.
Eğitim toplantısında, Wuhan Eğitim Derneği’nin eski sekreteri Wuhan Eğitim Derneği eski sekreteri, Wuhan Süpervizörü, Wuhan Changqing İlk Ortaokul, Müdür ve Kıdemli Öğretmen Wei Yihua ” “Temel Eğitimin Ulusal Öğretim Başarısı Ödülü” özel dersleri, tüm ders “temel eğitim devlet öğretim başarılarının ulusal düzeyi”, “temel eğitimin ulusal öğretim başarı ödülü” uygulamasının ve ekiminin uygulamasına odaklanmaktadır. “Temel Eğitimin Ulusal Öğretim Başarısı Ödülü” nin yönü, sınıf öğretim reformunun yönü, sınıf öğretim reformunun seyri, sınıf öğretim reformu önlemleri ve etkinlik önlemleri Sınıf öğretim reformu, Wuhan Changqing No. 1 Ortaokulunun “STR” yi paylaştı.
Nanning Normal Üniversitesi Direktörü ve Araştırmacısı Profesör Mo Yunjia, “Öğretim Başarıları ve Bildirgesi Seçimi”, “Öğretim Başarılarının Özeti”, “2022 Ulusal Öğretim Başarısı Analizi”, “Öğretim Başarılarının Seçimi” unvanını aldı. “Öğretim Başarıları” ve “Öğretim Başarılarının Yetiştirilmesi” ve diğer altı husus, sonuçların doğru olması gerektiğine dikkat çekti. Özgünlük, yenilik ve pratiklik ile yakından bağlantılıdır ve ayrıntılı örnekler ayrıntılı olarak analiz edilmelidir ve sonuç raporları, konulara odaklanmak, süreçlere vurgu yapmak, yoğunlaşan çağrışımlara odaklanmalıdır. Dönüşüm ve optimizasyon ifadesi vb. Üzerine, yazma gereksinimlerini ve önlemlerini tamamen belirttiler.
Grup değişim raporu ve geri bildirim oturumunda, “Odaklanma · Juner · Juyuan: Ünlü Öğretmen Stüdyosu, okulun sınıf öğretim reformunun on yıllık keşif ve uygulamasına yardımcı olur” ve ” Sonuçlar, çözülen ana sorunlar, süreç ve yöntemleri, başarının inovasyon noktalarını, başarıların ve etkilerin uygulanmasını bildirdikten sonra sorunu çözmek için sorunu çözer “, Dr. Wang Shibin, Liupanshui öğretmenlerinden Dr. Wang Shibin Kolej, profesyonel rehberliği yaptı, sonuçların yoğunlaşması ve dönüşüm yolu yönü gösterir.
Bu eğitimin temel eğitim ve öğretim başarısı ödülü, yazma, gözden geçirme ve temel eğitim ve öğretim başarıları gibi model örneklerine odaklanacağı bildirilmektedir.
Guizhou Daily Tianyan Haber Muhabiri Gu Bingjie
Lu yuan’ı düzenle
İkinci denemede Liu Dingzheng
Sun Qin
Rapor/Geribildirim

You May Also Like

More From Author